Zakelijke evenementen

 

Zakelijke Evenementen

Wij organiseren ook zakelijke evenementen. Wij ontvangen uw gasten voor een evenement in bijvoorbeeld galastijl. Uiteraard wordt de rode loper uitgelegd en De Hught wordt aangekleed in een sfeer zoals u voor ogen heeft. Onze gastvrouwen en gastheren ontvangen de gasten in passende kledij en begeleiden hen bij het parkeren.

De directie wordt ontvangen op De Hught wat dan helemaal in stijl is aangekleed naar uw wensen.

Het hele Hoofdgebouw word ingericht in een door u gewenste sfeer met een eigen thema. Door een “walkway” wordt de voorkant van het huis verbonden met een verplaatsbare accommodatie op het gazon in de voortuin van De Hught. In deze accommodatie vinden diverse happenings plaats, de sfeer zal daar duidelijk minder klassiek  zijn maar eerder trendy. Voor elke smaak zijn eigen aankleding. Na het savoureren van het stijlvolle diner kunnen de gasten genieten van het programma naar uw wensen.

Dit concept is een voorbeeld van de wijze waarop wij ook uw evenement zouden kunnen verzorgen. Wij staan klaar voor de ontvangst van kleine of grote groepen en deinzen zelfs niet terug voor een evenement van 200 personen!